Varukorg

0 varor 0 kr

Till kassa

Boka hembesök

 

Ring ossRing oss031 - 44 10 30

Bli uppringdBli uppringd

NyhetsbrevNyhetsbrev

 Frånluftsvärmepump - Återvinn värmen i luften

Frånluftsvärmepumpen är en smart och kompakt lösning som återvänder redan förbrukad luft. Pumpen suger ut husets ventilationsluft och utnyttjar restvärmen för att värma upp huset och producera varmvatten. Det är en energieffektiv uppvärmningsmetod som dessutom ger en bättre ventilerad inomhusmiljö.  Frånluftsvärmepumpar ger dig helt enkelt en lägre energiförbrukning. 


Våra produkter
Vi på Rörpac AB erbjuder dig de bästa frånluftsvärmepumparna. I Energimyndighetens senaste jämförelse blev våra produkter från NIBE bäst i test, vilket gör att vi har fog för att utlova kvalitet och prestanda. Vårt sortiment består idag av sex stycken frånluftsvärmesluftpumpar som är anpassade till olika hus och skilda behov:

 

-  NIBE F370

-  NIBE F470

-  NIBE F750

-  NIBE FIGHTER 100P

-  NIBE FIGHTER 200P

 

Vill du ha en billigare elräkning och letar efter en högklassig och prisvärd frånluftsvärmepump i Göteborg?

Ring 031 – 44 10 30 för frågor och offert redan idag!

NIBE F370

NIBE F370

Komplett värmepump som ger värme, varmvatten, ventilation och återvinning. Pumpen är lämplig för hus mellan 80 – 200 m².

Läs mer

Offereras

NIBE F470

NIBE F470

Komplett värmepump som ger värme, varmvatten, ventilation, värmd tilluft och återvinning. Pumpen är lämplig för hus mellan 90 – 200 m².

Läs mer

Offereras

NIBE F750

NIBE F750

NIBE F750 är en värmepump av den nya generationen. Den är utvecklad för att möta de nya hårdare byggreglerna men passar även för utbytesmarknaden.

Läs mer

Offereras

NIBE FIGHTER 100P

NIBE FIGHTER 100P

Komplett värmepump som ger varmvatten, ventilation och återvinning och är den vanligaste lösningen för hus uppvärmda med elradiatorer.

Läs mer

Offereras

NIBE FIGHTER 200P

NIBE FIGHTER 200P

Komplett värmepump som ger varmvatten, ventilation, återvinning och värme till del av värmesystemet. För hus där uppvärmning sker med mindre golvslinga eller enstaka vattenradiatorer och resten el-radiatorer.

Läs mer

Offereras

bg_bottom.png