NIBE värmepumpar i Göteborg | Utnyttja energin i din villa

Är det dags att byta ut din frånluftsvärmepump? Vi har över femton års erfarenhet av att installera NIBES värmepumpar.

 

I våra installationer ingår alltid rengörning av ventilationskanaler och injustering av ventilation för att din nya värmepump ska fungera optimalt. Vi tar även hand om din gamla värmepump och ser till att den forslas bort och skrotas.

 

Vill du han en skriftlig offert så skicka efter en kostnadsfri offertförfrågan redan idag. 

 

Starta utbytesguiden för att se vilken modell som ersätter din befintliga.

  

Frånluftsvärmepumpen är en av NIBEs smarta värmepumpar som utnyttjar den värme som naturligt skapas i ditt hem.

Vi på Rörpac säljer och installerar NIBEs värmepumpar i Göteborg.

Tekniken med frånluftsvärmepumpar går ut på att först ventilera ditt hus, för att sedan återföra ventilationsluftens värmeenergi och med den värma upp varmvattnet och värmesystemet. Med en NIBE frånluftsvärmepump återanvänder ditt hushåll alltså gammal och redan förbrukad luft.

Lite förenklat går det till så här: En frånluftsvärmepump suger ut ventilationsluft ur samtliga våtutrymmen i ditt hus. Då bildas det ett svagt undertryck som gör att luft även från övriga rum söker sig till våtutrymmena. Ny uteluft dras in genom ytterväggarnas ventiler och på detta sätt blir husets samtliga rum ventilerade. Den cirkulerande luften tas in i husets kanalsystem och den uppvärmda rumsluften leds i sin tur till värmepumpen där energin i luften återvinns. På så sätt kan värmepumpen försörja hela huset med varmvatten och värme till radiatorsystemet.

NIBE är världsledande tillverkare av frånluftsvärmepumpar och som samarbetspartner med NIBE i Göteborg har vi på Rörpac AB trygga garantier och försäkringar från NIBE.

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.

Boka hembesök

Skicka ditt mobilnummer till oss så ringer vi upp och bokar ett möte.