Skiftnyckel

Service av värmepumpar och VVS i Göteborg

I över tjugo år har vi installerat och utfört service på NIBE:s värmepumpar. Tveka inte att höra av dig med stora och små spörsmål. Under dagtid når du oss på telefonnummer 031-44 10 30. Jourtelefonen är öppen kvällstid och helger på 0702-45 41 82. Du kan även fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig omgående.

Vi levererar kompletta lösningar för dig som husägare. Från köp till installation och åratal därefter vill vi göra din upplevelse av våra värmepumpar och varmvattenberedare så smidig som möjligt. Det uppnås med förstklassig VVS- och värmepumpservice. Huvudvärk och timtal av klurande på frågor du inte kan svara på är inget våra kunder behöver dras med. Före, under och efter installation av samtliga produkter finns vi tillgängliga för att svara på dina frågor.

Våra lösningar är driftsäkra och störningar inträffar sällan, men självklart kan frågetecken ändå uppstå. Hos Rörpac finns kunskap och erfarenhet för att enkelt identifiera orsaker och genomföra det arbete som krävs. Regelbunden service av värmepump och VVS erbjuds också, för att bibehålla ultimat funktion år efter år.

Kontakta oss för Service

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.