Barn med nalle

Professionell service på din bergvärmepump

Under dagtid når du oss på telefonnummer 031-44 10 30. Jourtelefonen är öppen kvällstid och helger på 0702-45 41 82. Du kan även fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig omgående.

Kvalitet är vårt fokus och vi vill att din bergvärmepump ska bibehålla full prestanda under flera decennier. Service är en lika viktig del av vår verksamhet som försäljning och installation. Det är så vi vårdar våra kundrelationer. I och med att NIBE:s värmepumpar är konstruerade på ett bra sätt kan de generellt fungera krångelfritt under lång tid, men inget är perfekt och naturligtvis kan problem uppstå. Bergvärmepumpen är hjärtat i huset och vi håller det friskt.

De kunniga teknikerna på Rörpac kan inte bara felsöka och åtgärda effektivt, de förlänger dessutom pumpens livslängd. Genom att kontrollera viktiga funktioner med regelbunden service ökar du din energibesparing och får glädje av din bergvärmepump ännu längre. Experterna analyserar hur pumpen fungerar i dagsläget och optimerar för att passa de unika förhållandena som råder i ditt hus. När vi fångar upp potentiella framtida problem kan de åtgärdas innan de blir större. På så sätt slipper du dyra och akuta reparationer. Regelbunden service av din bergvärmepump är med andra ord bättre för både miljön och plånboken!

Kontakta oss för Service

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.