Skruvmejsel

Service och underhåll för din luftvärmepump

Verkar din luftvärmepump inte vara lika effektiv som den brukade längre? Kanske har funderingar väckts av högre elräkningar eller ett hus som inte längre värms lika bra. Regelbunden service är nyckeln till en välfungerande luftvärmepump. En anledning till sämre funktion är smuts som letar sig in i värmepumpen, där bara en rutinerad tekniker kan göra rent ordentligt utan att skada viktiga delar. Smuts kan även leda till att pumpen börjar låta mer.

Med rätt service får du ut mer av din luftvärmepump under årens lopp. Du ökar den totala besparingen av uppvärmningskostnader och säkerställer längre hållbarhet. Med minimalt slitage och små problem som upptäcks i tid slipper du onödiga och dyra reparationer senare. När något trots allt krånglar i NIBE:s driftsäkra värmepumpar vet våra kunniga tekniker precis vad de ska leta efter. De kan enkelt diagnostisera problem och åtgärda dem med rengöring eller reparation.

Du är varmt välkommen att kontakta oss, vi är lyhörda för både små och stora problem och anstränger oss för att hitta en lösning. Målet med vår service är att du alltid ska kunna känna dig trygg i att din luftvärmepump fungerar som den ska. Allt händer inte på kontorstider, därför har vi en jourtelefon för kvällar och helger.

Kontakta oss för Service

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.