Verktyg

VVS-service

Krånglar värme, ventilation eller sanitet? På Rörpac finns kompetensen och engagemanget för såväl mindre som mer omfattande uppdrag inom VVS-service. Utöver problemlösning jobbar vi med löpande underhåll som förhindrar framtida problem och ser till att din VVS fungerar optimalt. Samtliga arbeten utförs på hög nivå av certifierad personal. Bland våra kunder finns privatpersoner, företag och fastighetsbolag.

Vårt familjeföretag har lång erfarenhet av VVS-arbeten som hjälper oss identifiera och åtgärda problem. Värmepumpar, golvvärme, varmvattenberedare och vattenrening är några av våra specialområden. Flexibilitet är viktigt för oss och utmaningar inom VVS-service är inget vi ryggar tillbaka för. Kanske nöjdast är våra kunder med de snabba och väl utförda lösningarna som håller i längden.

Behöver du hjälp ska du inte tveka att kontakta oss. Många gånger tänker man att problemet kan låtas vara tills nästa dag. Kruxet är att småsaker kan växa över natten. Därför är det naturligt för oss att erbjuda en jourtelefon, så att vardagen kan återgå till det normala snabbast möjligt. Visst låter kort väntetid och välfungerande VVS bra? Kontakta oss för service och börja ta husets basfunktioner för givna igen på nolltid.