Uppvärmt hus

Värmepumpar sänker dina kostnader

I åratal har vi levererat totalentreprenader med Nibes värmelösningar till hushåll och fastigheter i Göteborg. Bland bergvärme-, luft/vatten och frånluftvärmepumpar finns en variant för varje byggnad, vare sig det gäller sommarstugan eller en fastighet i centrala stan. Med engagerade och kunniga tekniker tar vi hand om både installation och service av din värmepump på ett smidigt sätt.

Väljer du en högpresterande värmepump från NIBE kan du spara upp till 80 % av dina uppvärmningskostnader! Våra värmepumpar tar tillvara på naturliga och förnyelsebara energikällor för att värma ditt hus och varmvatten. Den populäraste lösningen bergvärme hämtar till exempel lagrad solenergi från berget, som det i praktiken finns oändliga mängder av, och som även kan ge kyla under varma dagar.

Alla husägare är inte experter på värmepumpar, men att ha koll på just den man har hemma är nödvändigt. För att du ska känna dig trygg med din nya värmepump finns vi alltid tillgängliga på telefon för att svara på frågor och ge service. Efter varje slutförd värmepumpsinstallation ingår en genomgång med kunden, där vi går igenom hur värmepumpen fungerar och vad man ska tänka på för att systemet ska prestera på topp.

Har du svårt att välja bland bergvärme-, frånluftsvärme-, luftvärmepump och alla andra alternativ? Hör av dig till oss i Göteborg så reder vi tillsammans ut vad som passar dig och ditt hus bäst. Du kan även boka ett kostnadsfritt hembesök eller be om offert direkt online!