Flicka med reglage

Installera bergvärme från Nibe

Djupt nere i jorden lagras solenergi från vårens första soltimmar tills de första höstlöven faller och lägger ett skyddande täcke över marken. Den varar hela vintern lång. Bergvärme utvinner den här naturliga och miljövänliga energin till låg kostnad. Vi hjälper dig installera och komma igång med bergvärme, och erbjuder även löpande service. Allt till ett fördelaktigt pris.

Klimatsmart & plånboksvänligt med bergvärme

Bergvärmepumpen är en klimatsmart uppfinning som utnyttjar dold och förnyelsebar energi ur marken. Samtidigt som du gör en miljöinsats kan en bergvärmepump från NIBE minska dina energikostnader till en femtedel av vad du betalar idag! Det enda som kostar under löpande drift är att hålla igång själva pannan, själva värmen står solen för.

Installera bergvärmepump i ditt hus i Göteborg med omnejd

För dig som vill installera bergvärme erbjuder vi flera olika bergvärmepumpar med eller utan varmvattenberedare. NIBE är vår största leverantör, med modeller för alla behov och plånböcker.

Installation av bergvärme

När du kontaktar oss ger vi dig förutsättningslös hjälp med svar på frågor. Det kan gälla kostnader och om bergvärme passar dig. Till skillnad mot vad du kanske tror behövs inte en enorm tomt och vi anstränger oss alltid att behandla gräsmattan med respekt. Hålet blir oftast 150-220meter djupt.

Vi förklarar förloppet på ett lättförstått sätt och tar ansvar som totalentreprenör för hela processen. Jobbet är klart på någon-några dagar och lämnar i de flesta fall inga spår i trädgården. Hålet, som vi kallar energibrunn, dols under markytan. Generellt behöver inte värmen vara avstängd längre än i ett par timmar. Enkelt förklarat: att installera bergvärme med oss påverkar i princip inte din vardag alls.

Låter det intressant? Låt oss hjälpa dig sänka uppvärmningskostnaderna i din fastighet eller villa. Skicka en offertförfrågan och boka ett kostnadsfritt hembesök redan idag.