Barn i badkar

Varmvattenberedare från Nibe

NIBE tillverkar högpresterande varmvattenberedare som håller i många år. Du kan välja att bara köpa beredaren från oss eller låta oss sköta om hela installationen. Genom ett långt samarbete med NIBE bakom oss känner vi till det mesta som rör installation och service av deras varmvattenberedare.

NIBE:s varmvattenberedare smälter in i hemmet

COMPACT-serien är snygg och stilren för att smälta in i de flesta hem. En beredare i stålplåt har fått en väl tilltagen fot som låter rörinstallationen förbli ett mysterium, vilket ger ett mycket rent intryck. Den allra minsta passar under köksbänken, de större gör sig väl i tvättstugan. Under sina över 60 år som tillverkare av varmvattenberedare har NIBE strömlinjeformat tekniken för högre verkningsgrad och bättre driftsäkerhet. Oavsett om du är novis eller erfaren husägare kan du tryggt välja NIBE. De finns redan i mer än hälften av Sveriges hem.

Installationen går snabbt

När du kontaktar oss pratar vi varmvattenberedare och vilken modell som passar dig. Med kunskap från alla våra år i branschen blir valet enkelt. Efter köp kan du få din nya varmvattenberedare installerad av våra certifierade tekniker. Hela arbetet utförs med hög professionalitet och är snabbt avklarat. När vi säkerställt att allt fungerar som det ska ger vi instruktioner och berättar vad som är bra att tänka på. Uppstår frågetecken är du alltid välkommen att kontakta oss med frågor och för att beställa service.

Alltid fast pris

Vi erbjuder alltid fast pris på utbyte av varmvattenberedare.

Våra varmvattenberedare

 

Nibe Compact

NIBE COMPACT KOPPAR 200 LITER – 13800 kr

Varmvattenberedare med 200 liters volym och koppar som korrisionskydd.

LÄS MER

Nibe Compact

NIBE COMPACT KOPPAR 300 LITER – 14600 kr

Varmvattenberedare med 300 liters volym och koppar som korrosionsskydd.

LÄS MER

Nibe Compact

NIBE COMPACT ROSTFRI 200 LITER – 14700 kr

Varmvattenberedare med 200 liters volym och behållare helt i rostfritt stål.

LÄS MER

Nibe Compact

NIBE COMPACT ROSTFRI 300 LITER – 15200 kr

Varmvattenberedare med 300 liters volym och behållare helt i rostfritt stål.

LÄS MER

Nibe Compact

NIBE COMPACT SC ROSTFRI 200 LITER – 16900 kr

Varmvattenberedare med 200 liters volym och behållare helt i rostfritt stål. Inbyggd styrning SMART CONTROL ger möjlighet att spara upp till 640 kWh per år.

LÄS MER

Nibe Compact

NIBE COMPACT SC ROSTFRI 300 LITER – 17500 kr

Varmvattenberedare med 300 liters volym och behållare helt i rostfritt stål. Inbyggd styrning SMART CONTROL ger möjlighet att spara upp till 640 kWh per år.

LÄS MER