Nibe

Service på allt från NIBE

Vår största leverantör är NIBE. Man kan med andra ord tryggt säga att vi är experter på deras sortiment. När en värmepump eller varmvattenberedare krånglar kan våra duktiga, engagerade och rutinerade tekniker enkelt leta upp källan och fixa det innan större problem uppstår. Varje tekniker har en vinnande kombination av utbildning och erfarenhet inom installation, underhåll och service av NIBE.

Utifrån vår enorma kunskap kring NIBE kan vi hjälpa dig justera inställningar och rengöra på precis rätt ställen. På så sätt optimerar vi effekten och ser till att du får ut så mycket som möjligt av din investering. Med korta svarstider och rutinerad service kan du alltid känna dig trygg i att dina NIBE-produkter fungerar på topp.

Trots att VVS tillsammans utgör husets grundfunktioner vill de flesta husägare inte tänka på dem till vardags. Allra helst vill man komma hem till en plats där allt fungerar som det ska. Det är vad vi levererar med vår NIBE-service. Tveka inte att kontakta oss med små funderingar och stora problem. På kvällar och helger har vi jourtelefon för extra tillgänglighet.