Hus med halsduk

Luft/luft-värmepump från Panasonic & Nibe

Direktverkande el har blivit ett mycket dyrt alternativ på grund av höga elpriser. Ändå används den här allt annat än miljövänliga metoden på många platser runt om i Sverige. Det finns ett driftsäkert alternativ som klarar nordiska förhållanden och betalar tillbaka sin inköpskostnad på nolltid, vad gäller pengar, komfort och miljö. Med en luft/luft-värmepump kan du värma upp ditt hus även under kalla vintrar. Kopplar du in en vedeldad kamin hjälper en inbyggd funktion till att sprida dess värme i bostaden och pausar pumpen tills elden slocknat. Fjärrstyrning från din smartphone gör att du har en behaglig temperatur redan när du öppnar ytterdörren.

Installation av luftvärmepump

När du hör av dig till oss hjälper vi dig i valet mellan olika värmelösningar. Kostnadsfria hembesök och offert erbjuds. När du köpt en luft/luftvärmepump är det dags för installation. Tillsammans med dig ser vi ut ett bra ställe att placera inom- och utomhusdel. Innedelen skruvas fast med en metallplatta på väggen och utedelen monteras oftast på husväggen med konsoler. Viktigt är att den får fritt utrymme runtomkring så att värmen den pumpar ut kan spridas ut så väl som möjligt. Självklart sköts monteringen av en certifierad tekniker som ser till att allt fungerar som det ska och ger dig instruktioner i hur du hanterar din nya värmepump.

Före, innan och efter installation av din luftvärmepump är du naturligtvis välkommen att kontakta oss för råd och service. Det är vårt ansvar som leverantör av totalentreprenader. Boka hembesök och be om en offert direkt på nätet!