Kaffekopp i fönster

Högpresterande luft/vattenvärmepump i Göteborg

En luft/vattenvärmepump från NIBE koncentrerar värmen i utomhusluften så pass att den kan värma upp vattnet i både duschar och radiatorer. De klarar sig även vid -25 graders kyla. Värmepumparna hämtar energi från luften utomhus för att värma upp hus och varmvatten, en källa som är både gratis och miljövänlig. Hög verkningsgrad ser till att din investering i den nya värmepumpen betalar tillbaka sig själv ovanligt fort. Den smarta tekniken sänker dina uppvärmningskostnader med upp till 70 %.

Hur en installation av luftvärmepump går till

När du kontaktar oss ger vi dig utrymme att ställa alla dina frågor och ger tips kring vad som kan passa dig och ditt hus. Vi erbjuder oss även att komma på kundbesök och kostnadsfri offert. Själva installationen av din luftvärmepump går snabbt och påverkar ditt vardagsliv minimalt. Efter att ha kopplat in värmepumpen driftsätter och justerar vi in din nya värmepump så att den fungerar som den ska. Sedan ger vi dig alla instruktioner som kan behövas för att hantera den till vardags. Efter installationen finns vi tillgängliga för löpande service av din värmepump.

Kvalitet från NIBE

I Nibes sortiment finns flera typer av luft/vattenvärmepumpar. De olika modellerna är anpassade för skilda behov och storlekar på fastigheter, vilket innebär att vi kan erbjuda något för alla hustyper.

Låter uppvärmning med en luft/vatten-värmepump som något för dig? Vi hjälper dig byta ut din nuvarande uppvärmning till en värmepump från NIBE till ett fördelaktigt pris. Hör av dig till oss för att diskutera alternativ, boka kundbesök och få offert.